Results 1 to 10 of 10

Thread: Secure site

  1. #1
    KBsToy's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    West of the Burgh..
    Posts
    715
    Post Thanks / Like

    Secure site

    I upgraded my internet browser Mozilla FireFox and it says Autopia not a secure site no HTTPS in page ?? AG has it in theirs.....

  2. #2

    Join Date
    May 2007
    Location
    Southwestern PA
    Posts
    2,302
    Post Thanks / Like

    Re: Secure site

    I`m running the latest Firefox (50.0.1) and have had no problems and no notifications that Autopia is not a secure site.
    "If your Personal Beliefs deny what`s objectively true about the world, then they`re more accurately called Personal Delusions" Neil deGrasse Tyson

  3. #3
    KBsToy's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    West of the Burgh..
    Posts
    715
    Post Thanks / Like

    Re: Secure site

    Quote Originally Posted by pwaug View Post
    I`m running the latest Firefox (50.0.1) and have had no problems and no notifications that Autopia is not a secure site.
    This is a new feature that is available starting in Firefox version 51.
    Firefox will display a grey lock icon with a red strike-through in the address bar, when a login page you’re viewing does not have a secure connection. This is to inform you that if you enter your password it could be stolen by eavesdroppers and attackers.

    Starting in Firefox version 52, you will also see a warning message when you click inside the login box to enter a username or password.

  4. #4
    Civicclutch's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    wisconsin
    Posts
    1,532
    Post Thanks / Like

    Re: Secure site

    I use chrome


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #5
    KBsToy's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    West of the Burgh..
    Posts
    715
    Post Thanks / Like

    Re: Secure site

    Quote Originally Posted by Civicclutch View Post
    I use chrome


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Does it have HTTPS in address bar ??

    http://www.autopia.org/forums/newreply.php?do=newreply&p=2101776 this is what mine has....

  6. #6
    Civicclutch's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    wisconsin
    Posts
    1,532
    Post Thanks / Like

    Re: Secure site

    Quote Originally Posted by KBsToy View Post
    Does it have HTTPS in address bar ??

    http://www.autopia.org/forums/newreply.php?do=newreply&p=2101776 this is what mine has....
    Not sure i`ld have to look


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #7
    ShakingHorizons's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Denver, CO
    Posts
    585
    Post Thanks / Like

    Re: Secure site

    I use Chrome and it is also stating that the site is not secure.

  8. #8
    Administrator Paul@Autopia's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    388
    Post Thanks / Like

    Re: Secure site

    Per my understanding, Chrome + Firefox just started doing this and they`ll say that a site is not `secure` if the page you are on is not https. It`s not really a huge issue and you`ll see the error on most sites out there at the moment as they have only had https on dedicated login and payment pages. With that said we`re working on getting our sites updates so they`re https secure across the board
    Likes Civicclutch, ShakingHorizons liked this post

  9. #9
    Civicclutch's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    wisconsin
    Posts
    1,532
    Post Thanks / Like

    Re: Secure site

    Quote Originally Posted by Paul@Autopia View Post
    Per my understanding, Chrome + Firefox just started doing this and they`ll say that a site is not `secure` if the page you are on is not https. It`s not really a huge issue and you`ll see the error on most sites out there at the moment as they have only had https on dedicated login and payment pages. With that said we`re working on getting our sites updates so they`re https secure across the board
    Thanks paul


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #10
    rlmccarty2000's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    3,014
    Post Thanks / Like

    Re: Secure site

    I know this is a different problem but I`m too lazy to start a new thread. I can`t login to the forum on my 7+ IPhone. It acts like it is going to login then the password disappears. I didn`t have a problem with my 6+ and no problems with my IPad Pro. Any suggestions?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. My New Site
    By Thomas Dekany in forum Start your own auto detailing business
    Replies: 8
    Last Post: 04-02-2011, 09:14 PM
  2. secure online shopping
    By billsiser in forum Detailing Business Management & Marketing
    Replies: 2
    Last Post: 02-17-2009, 11:26 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: 02-10-2009, 06:56 PM
  4. New Tool Will Secure Your Home!!
    By Holden_C04 in forum Funnies
    Replies: 4
    Last Post: 07-26-2008, 10:47 PM
  5. Secure site
    By rabbi in forum Hot Tub
    Replies: 4
    Last Post: 08-16-2004, 03:29 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •