Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: Thread problem

  1. #1
    ShakingHorizons's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Denver, CO
    Posts
    709
    Post Thanks / Like

    Angry Thread problem

    I have tried from work, mobile, and home, but cannot get this link to open!!?!?!??!

    http://www.autopia.org/forums/show-o...36-garage.html

    Anyone else?


    Hoping the referenced thread is now visible. -GH

  2. #2
    Wax Waster Ronkh's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    SwFL
    Posts
    27,092
    Post Thanks / Like

    Re: Thread problem

    you won`t cuz of the `
    Formerly the "Best Detailer", now just Super Wax Waster Man. Not necessarily tactful, but normally right. It`s good to be da King !!!

  3. #3
    Founder Poorboy's World Poorboy's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Boca Raton, Fl
    Posts
    14,531
    Post Thanks / Like

    Re: Thread problem

    you broke it
    life is short ..do it while you can

    e-mail info@poorboysworld.com
    Likes Ronkh, ShakingHorizons liked this post

  4. #4
    ShakingHorizons's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Denver, CO
    Posts
    709
    Post Thanks / Like

    Re: Thread problem

    Quote Originally Posted by Ronkh View Post
    you won`t cuz of the `
    If you click the link, the ` is gone.

  5. #5
    dschribs's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    CT
    Posts
    1,398
    Post Thanks / Like

    Re: Thread problem

    No go here either.

  6. #6

    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    286
    Post Thanks / Like

    Re: Thread problem

    The link worked for me which is odd due to some Autopia threads not always opening for me

    Sent from my SM-T550 using Tapatalk

  7. #7

    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    775
    Post Thanks / Like

    Re: Thread problem

    Same problem here

  8. #8

    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    286
    Post Thanks / Like

    Re: Thread problem

    Hey, are you guys having a problem opening the link or other threads?

    Sent from my SM-N910V using Tapatalk

  9. #9
    ShakingHorizons's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Denver, CO
    Posts
    709
    Post Thanks / Like

    Re: Thread problem

    Quote Originally Posted by Buster906 View Post
    Hey, are you guys having a problem opening the link or other threads?

    Sent from my SM-N910V using Tapatalk
    Just the thread linked in particular for me.

  10. #10

    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    286
    Post Thanks / Like

    Re: Thread problem

    At home on WiFi, for about two months I could not open Autopia forum or threads by any means

    Sent from my SM-N910V using Tapatalk

  11. #11
    donbeezy's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Nederland, TX
    Posts
    1,510
    Post Thanks / Like

    Re: Thread problem

    ohhhh i posted in that thread recently lol. neat!
    Likes RaydiantDetail liked this post

  12. #12
    512detail's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Kyle, Tx
    Posts
    9,028
    Post Thanks / Like

    Re: Thread problem

    me too! but now it doesn`t work on the work pc

    I posted on my tapatalk I think


    Brandt K.

  13. #13
    trashmanssd's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Plymouth,Ma
    Posts
    2,022
    Post Thanks / Like

    Re: Thread problem

    Its the apostrophe problem still cant have them in the thread name. thats not fixed and my favorite quote space bar problem also not fixed yet.

  14. #14
    ShakingHorizons's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Denver, CO
    Posts
    709
    Post Thanks / Like

    Re: Thread problem

    Quote Originally Posted by trashmanssd View Post
    Its the apostrophe problem still cant have them in the thread name. thats not fixed and my favorite quote space bar problem also not fixed yet.
    But I`m seeing other people respond......
    Likes trashmanssd liked this post

  15. #15
    rlmccarty2000's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Fitzgerald, GA, South East GA
    Posts
    4,439
    Post Thanks / Like

    Re: Thread problem

    Won`t open for me.

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 03-26-2012, 06:06 PM
  2. Replies: 61
    Last Post: 01-04-2006, 04:08 PM
  3. Replies: 14
    Last Post: 05-04-2005, 08:27 AM
  4. I have a problem with this thread....
    By DETAILKING in forum Moderators
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2005, 07:25 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 08-19-2004, 12:25 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •